We matter! Because?

Financieel Manager bij hét bedrijfswagencentrum

Dit ga je doen

Barneveld | 32 - 40 uur | Op kantoor

Als Financieel Manager leid en begeleid jij het financiële team en ben jij onderdeel van het Directie Team. Jij dient als sparringpartner van de directieleden. Denk jij ergens anders over? Dan weet je goed te onderbouwen waarom én neem jij een adviesrol aan. Juist omdat jij altijd weloverwogen keuzes maakt.

Je verzorgt analyses en rapportages op het gebied van finance en je adviseert de directieleden over toekomstige scenario's en investeringen. Jij zorgt ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt. Samen bepalen jullie het financiële beleid.

Jij bent eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en je zorgt ervoor dat alle financiële processen goed lopen. Daarnaast wil jij jouw collega's laten groeien en voer je gesprekken om dit samen te realiseren.

Dit breng je mee

Jij bent een echte verbinder die alle afdelingen én jouw eigen team samen brengt. Je kijkt vooruit en zoekt altijd naar de beste oplossing. (De voorruit is immers ook groter dan de achterruit ;)).

Je staat stevig in je schoenen en bent een kritische sparringpartner. Ook meewerken binnen het team? Ja hoor. Voor jou is dat geen enkel probleem! Jij hebt een echte hands-on mentaliteit.

Verder kun jij je vinden in de volgende wensen:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • ervaring als leidinggevende of in een soortgelijke functie;
  • oplossings- en toekomstgericht ingesteld;
  • ervaring met Pinewood is een pré.

Dit bieden zij jou

Jij komt te werken bij Roordink Bedrijfswagens in Barneveld: een regionaal familiebedrijf met vier locaties verspreid over Noord- en Midden-Nederland. Een officiële dealer in MAN trucks en bestelwagens, Isuzu én erkend reparateur voor Volkswagen bedrijfswagens. En dit jaar was het feest: Roordink bestaat alweer 40 jaar!

De werkplaats zit in hetzelfde pand en daardoor krijg je alles mee wat er hier gebeurt. Alle medewerkers vertellen je met passie over de bedrijfswagens. Inclusief de directeuren! Iedereen is bereid om elkaar te helpen. En houd jij van afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Roordink echt aan het juiste adres.

Verder bieden zij jou:

  • een salaris van maximaal € 8.000. Heb jij nou een ander salaris in gedachten? Overtuig Sylvia dan tijdens jullie gesprek!;
  • voorwaarden conform het CAO BOVAG.

Interesse?

Klik op de sollicitatiebutton, stuur jouw cv en korte motivatie naar sylvia@wematter.nl of bel voor meer informatie naar 06-53416051. Je maakt dan kennis met Sylvia van We Matter en vervolgens op locatie in Barneveld.

Locatie

Barneveld

Publicatie datum

16-09-2024

Contactpersoon

Sylvia Dijkstra
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
Branche
  • Financieel
  • HBO
Functie
  • Finance Manager (leidinggevend)
Consultant
Sylvia Dijkstra
Mobiel: (06) 5341 6051
Meer weten?

Aarzel dan niet langer en maak vrijblijvend een afspraak met één van ons.
Wij nemen graag de tijd voor jou om goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

Neem contact op

We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close