We matter! Because?

Stagiair(e) Communicatie

Dit ga je doen

Je begint de dag op ons fijne kantoor in Epe. Je begroet je collega’s, pakt wat drinken en je opent jouw TikTok. Welke trends zijn er en kunnen wij hierop inspelen? Leuk idee bedacht? Top! Je neemt dit mee in het contentoverleg vanmiddag.

Dan bedenk je een leuk contentidee en bespreek je dit met de Content Creator. Welk doel wil je hiermee bereiken? Op welke doelgroep focus jij je? En welk middel past daar dan bij? Is dat beeld, tekst of misschien wel allebei? En gaan we dan voor foto of video? Belangrijk om hier goed over na te denken voordat je begint met de uitwerking.

De Recruitment Consultant heeft een nieuwe vacature opgehaald bij een te gekke werkgever. Eerst even lekker lunchen en wandelen in de pauze. Daarna begin je samen met de Content Creator met frisse energie aan een vacaturetekst en schrijf jij een passend LinkedIn bericht om professionals nieuwsgierig te maken. Je maakt een mooie afbeelding in Canva en verwerkt deze in Otys: het CRM-systeem waar wij mee werken.

Ineens heb je een nieuw idee voor een personeelsuitje! Deze bespreek je gelijk met jouw collega en jullie worden samen helemaal enthousiast. Samen het idee uitwerken en ermee aan de slag! Regelen maar. Leuk, nieuwe dingen.

Je sluit de dag af met jouw laatste ideeën verwerken in de contentkalender en dan rijd je weer lekker naar huis. De dag zit erop, op naar morgen!

Dit breng je mee

Je bent vooral ontzettend enthousiast en jij zit vol met creatieve ideeën. Deze ideeën werk je ook het liefst gelijk uit met een collega. Teamwork makes the dream work!

Jij...

  • volgt een mbo/hbo opleiding op het gebied van Communicatie of Marketing;
  • bent altijd op de hoogte van de nieuwste social media trends;
  • vindt het leuk om creatief bezig te zijn en goede teksten te schrijven;
  • staat niet alleen graag achter de camera, maar ook ervoor: handig voor jullie TikTok video's!;
  • wil graag nieuwe dingen leren en je toont initiatief.

Dit bieden wij jou

Wij zijn Sylvia, Paul, Loek, Marlou, Jochem, Petra, Bente en Quinty. Kortom, We Matter. Je vindt ons meestal op ons kantoor in hartje Epe. Vanuit Epe werken wij vol enthousiasme en betrokkenheid voor onze fantastische opdrachtgevers en professionals. Van het hoge noorden tot het zuidelijkste puntje van Limburg, niets is ons te gek. Naast integer, ondernemend, sensitief, energiek en betrokken, bezitten we ook creativiteit en enthousiasme. Deze eigenschappen zetten we gezamenlijk in om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en professional.

Verder bieden wij jou:

  • een stagevergoeding van € 250 - € 450 (afhankelijk van jouw leerjaar en opleiding);
  • een kijkje in onze keuken én de rest van ons kantoor natuurlijk ;);
  • mogelijkheden om thuis te werken wanneer jij dit fijn vindt;
  • ruimte voor initiatief! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën;
  • veel gezelligheid! We werken hard, maar maken ook zeker tijd voor gezelligheid. Elke donderdag een domibo en regelmatig een bedrijfsuitje of etentje;
  • waardering, because you matter!

Interesse?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van Communicatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Let's meet onze Content Creator Quinty: 06-37560908 of stuur een mailtje naar quinty@wematter.nl.

Locatie

Epe

Publicatie datum

08-10-2024

Contactpersoon

Quinty Blok
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
Branche
  • Overig
Consultant
Quinty Blok
Mobiel: (06) 3756 0908
Meer weten?

Aarzel dan niet langer en maak vrijblijvend een afspraak met één van ons.
Wij nemen graag de tijd voor jou om goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

Neem contact op

We Matter gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close